Az előző bejegyzésben látott pezsgőssüveg elkészítése.

Szeretne egy igazán mutatós szilveszteri díszt? Íme egy ötlet. Fa pezsgőssüveg, újévi fogadalmotáblával, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elkészítés mindössze pár lépésből áll, és valóban egyszerű. Pár egyszerű alapanyagra és kb 1 órára van szükség. Felhasznált technikák: füstfóliázás, festés, kontúrozás.

Vegyünk egy  3mm-es rétegelt lemezt és dekopírfűrésszel vágjuk ki a pezsgősüveg formáját, vagy vegyük meg készen a  falapot. és fessük le az egészet (kivéve ahova a füstfólia kerül) zöld metál akrilfestékkel. Ez lesz az üveg alapszíne.

 

 

 

 

 

 

 

 Ha kész a festés akkor arany színű füstfólia lappal vonjuk be az üveg tetejét. Óvatosan dolgozzunk a fóliával mert könnyen szakad. Ha tehetjük innkább jó minőségű, márkás termékeket használjuk mind ragasztó mind a fóliánál.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben pelyhes fóliát használunk, az esetben vékonyan kenjük be az üveg nyakát ragasztóval és hempergessük a fóliát míg egységes felületet nem kapunk. A lepergett fóliadarabokat szedjük össze, később még felhasználhatjuk.

Ha készen van a fóliázás óvatosan húzzuk ki aranyszínű csillámtollal. A következő lépés a pezsgőssüveg címlapjának azaz a fogadalomtáblának a dekorációja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dekorációnál használjunk papírlapot mert így a későbbiek során egyszerűen megváltoztathajuk a kiírást.

 

Jó munkát: Hooligan

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby-sokk.blog.hu/api/trackback/id/tr151637187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása