Élménybeszámoló

2010.06.30. 14:34

 

Nehéz lenne összefoglalni mennyi mindent alkottak a lányok, olyan sok szép dolog készült. A teljesség igénye nélkül egy rövid összefoglaló következik.

Kezdésnek farmer kötényt díszitettünk csillogó metál textilfestékkel, -ami a továbbiakban igen hasznosnak bizonyult a ruhák védelmében- illetve ugyanezzel a technikával pénztárcák is készültek. 

Tornazsákot decoupage-oltunk és hőre puffadó festékkel dekoráltunk a lányok nagy örömére.

Kipróbálhatta mindenki a szilikonos 3D-s gipszöntést (Buddha szobrok és állatok készültek így) illetve órát és egyszerűbb hűtőmágneseket is öntöttünk gipszből. Íme az egyik kroki:

Falapokból, parafadugókból, dekorgumiból mindenki elkészítette saját pillangós virágos társasjátékát, amit a végén le is teszteltünk egy nagy játék formájában.

Metálfestékkel, szórókavics-mozaikkal, dekorgyönggyel tündéri kincsesdobozokat kreáltak a lányok.

Nyakláncot és gyűrűt is fűztünk gyöngyből, a grillsütőt bevetve zsugorkából készültek a szebbnél szebb medálok. Zsugorodás közben volt nagy kétségbeesés- jaj ebből mi lesz- és nagy nevetések:

 

Végül mindenkié gyönyörű lett!

Szatináltunk mécsest,

Hungarocelltömbökből asztali forgatható fényképes homokos, kavicsos, kagylós díszek lettek:

 

A scrapbook technikát bemutatva mindenki megalkotta a saját kreatív albumát, naplóját. Rossz cd-ket újrahasznosítva szalvétaképek is készültek.

Az akrilfestékkel, dekorgumival és gyöngyökkel díszített fa ceruzatartók is nagy sikert arattak.

Miután elkészültek a dekorgumis strandpapucs poháralátétek, jelmezes koktélparti vette kezdetét. Így zárult az első táborunk:

 

 

 

A lányok balról jobbra: Klarissza, Orsi, Virág, Zsófi, Barbi és Lilla

További képek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby-sokk.blog.hu/api/trackback/id/tr952120934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása