Majomparádé

2010.09.02. 11:06

Nyári forróságot és vidámságot idéz ez a mókás majmos pálmafa.

 Ráadásul gyorsan és könnyen elkészíthetitek.

Amire szükségetek lesz: 1 zöld dekorgumi, 5 kis cserép, homok vagy föld (én ezt minicseréppel helyettesítettem), kétféle barna és egy sárga kartonmaradék (dekorgumi is jó természetesen), barkácsragasztó, hurkapálca

Felrajzoljuk a pálmafa leveleit a dekorgumira, majd kivágjuk.

A legalsó cserép aljába teszünk pár pici kavicsot, majd feltöltjük homokkal, vagy földdel (vagy belefordítunk egy mini cserepet). Majd rátesszük a következő cserepet, ismét homok/föld, és így tovább. Egy hurkapálcát átvezetve a cserepek között, stabilabbá tehetjük. Az ötödik cserépbe (persze csinálhatjuk magasabbra is) szépen belenyomkodjuk a dekorgumi leveleket. A pálmafa ezennel kész is, jöhetnek a majmok.

A majmokat én Sizzix-el vágtam (imádnivaló szerkezet), így nem volt 3 perc az összes elkészítése.

Majom sablon (Sizzix Bigz Die Monkey): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha nincs otthon ilyen gépetek, akkor a minta alapján, vagy akár saját kézzel rajzolt majmokat kivágjátok a kartonból, a banánokat se hagyjátok ki. 

Végezetül már csak segíteni kell nekik rácsimpaszkodni a pálmafára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby-sokk.blog.hu/api/trackback/id/tr12266313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása